Istanbul

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Als je aan meer cultuur en avontuur toe bent kan je ook een 2daagse excursie maken naar de wereldstad Istanbul in Turkije. Vanuit Sunny Beach is Istanbul goed te bereiken met de bus. De heenreis zal vroeg in de ochtend plaatsvinden zodat je in de middag in Istanbul aankomt. De wereldstad vormt de grens tussen Azië en Europa daardoor vind je er  een mix van verschillende culturen en oud en nieuw. Voor de shopaholics is Istanbul een echte aanrader.

Als je aan meer cultuur en avontuur toe bent kan je ook een 2daagse excursie maken naar de wereldstad Istanbul. Vanuit Sunny Beach is Istanbul goed te bereiken met de bus. De heenreis zal vroeg in de ochtend plaatsvinden zodat je in de middag in Istanbul aankomt. De wereldstad vormt de grens tussen Azië en Europa daardoor vind je er  een mix van verschillende culturen en oud en nieuw.

Voor de shopaholics is Istanbul een echte aanrader. Je kunt er fantastisch shoppen. Naast de vele bazaars en kraampjes heeft Istanbul ook een aantal winkelcentra waar je fantastisch kan shoppen. Akmerkez is het grootste en modernste winkelcentrum van Europa.

Istanbul kent een bruisend en druk nachtleven. De stad is 24 uur per dag druk, je zult overal mensen en winkels vinden. Naast het moderne winkelcentra en uitgaansleven is er veel authentieke bezienswaardigheden te zien. Istanbul staat ook bekend om zijn prachtige authentieke paleizen en moskeeën. De 2daags excursie naar Istanbul kost €80, – en daarbij verblijf je ook in uitstekend hotel.

Deze vakantie was perfect, behalve al het feesten ook nog een beetje cultuur opgezocht!